Inici / Joventut / Prepara els teus exàmens a la Sala d'estudi nocturna

Prepara els teus exàmens a la Sala d'estudi nocturna

Des del 8 de maig i fins al 22 de juny, pots disposar la Sala d'estudi nocturna a l'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany perquè puguis preparar els teus exàmens amb tranquil·litat. La sala estarà oberta tots els dies de dilluns a divendres, excepte caps de setmana i festius, de les 20 a les 00h.

La sala d’estudi nocturna es troba a l’Espai Jovent del Prat del Roure, unes instal·lacions que durant aquestes dates s’adaptaran per tal d’oferir als joves un espai on poder estudiar tranquil·lament. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia sala principal amb taules i cadires suficients per poder acollir fins a 40 persones, una sala aïllada amb ordinadors amb connexió a internet i una sala destinada a consultes. A més a més, els usuaris també disposen d’accés lliure i gratuït a internet gràcies a la zona wifi.

Els objectius d'aquesta iniciativa són proporcionar un espai destinat a l'estudi i al treball i posar a l'abast dels usuaris unes instal·lacions on regni la tranquil·litat i se sentin còmodes per estudiar.

Trobareu més informació a www.e-e.ad/joventut i per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 890882 o bé a l’adreça electrònica infojove@e-e.ad.

ESPAI JOVENT (Complex Prat del Roure)

Entrada pel passeig del riu

Tel.: 890882