Inici / Esports / Obert el període d'inscripcions de la 28a edició dels Esports d'Estiu

Obert el període d'inscripcions de la 28a edició dels Esports d'Estiu

 

Els tallers de nutrició, hàbits saludables i el campus d’skate, bàsquet 3x3 i de fotografia, novetats d’aquesta edició.

Aquest dilluns al matí, el conseller d’Esports, Jordi Vilanova, acompanyat del cap d’Esports del Comú i la nutricionista, Marta Pons, han presentat al 28è edició dels Esports d’Estiu. I és que el dimecres 1 de juny s’obriran les inscripcions dels Esports d’Estiu d’Escaldes-Engordany adreçats a infants i joves de 3 a 16 anys i que enguany tornen a comptar amb la col·laboració de Mora Banc.

Els Esports d’Estiu arriben a la 28a edició oferint un gran ventall d’activitats amb l’objectiu de donar a cada infant i jove la possibilitat de practicar esports, alhora que es potencien hàbits saludables, de cooperació i solidaritat a través del joc i del lleure. Les activitats començaran el proper 4 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre, oferint 9 torns de 5 dies i 1 torn de 3 dies. El preu per setmana d’activitats és de 72 euros amb el dinar inclòs, mentre que per als majors de 10 anys el dinar és opcional i el preu és de 41 euros. A més, també s’ofereix el servei de ludoteca amb un preu de 5 euros.

Enguany com a novetat, hi ha la possibilitat d’escollir tot el dia o només activitats de matí amb o sense dinar. Les inscripcions s’han de fer al secretariat d’Esports del Prat del Roure de dilluns a dijous de les 8 a les 17.15h i els divendres de les 8 a les 15h. Els dies 1,2, i 3 de juny les inscripcions s’adrecen als infants i joves de la parròquia i a partir del 6 de juny estan obertes per a tothom.

Els Esports d’Estiu inclouen activitats com el tennis, bàdminton, hoquei, handbol, futbol, bàsquet, judo, atletisme, gimnàstica, BTT, excursions, sortides a Bosc Aventura… Des de la vessant del lleure s’ha preparat tallers de ritme, d’expressió corporal, visites als museus, … En definitiva, fins a trenta activitats diferents perquè infants i joves puguin gaudir de l’estiu d’una manera divertida i lúdica.

Les novetats de la 28e edició dels Esports d’Estiu són els tallers de nutrició, hàbits saludables i el campus d’skate, bàsquet 3x3 i de fotografia. Per als més petits, la programació engloba sortides a la muntanya, al parc de bombers o a la granja, sense oblidar les activitats tradicionals com els jocs aquàtics, els tallers de contes i titelles o els tallers de disfresses i maquillatge.

Des del Comú també es recorda que les famílies que no poden fer front al cost d’aquesta activitat es poden acollir al Reglament d’exempcions de caràcter social.

 Clicant aquí podeu descarregar el programa de la 28a edició dels Esports d'Estiu.

 

Els Esports d’Estiu en xifres (dades mitjanes dels darrers quatre anys):

350.000 euros de pressupost

2.750 inscripcions

700 famílies

500 mitjana joves/infants d'Escaldes-Engordany

375 oferta places/setmana

310 mitjana inscrits/setmana

115 monitors eventuals contractats (65* torn)

41 euros preu activitat/setmana

31 euros preu dinar/setmana

20 mitjana dies inscripció/nen

11,45 hores de cobertura al dia

10 setmanes d'activitat