Inici / Comunicació / Aquest diumenge 'Clàssics al carrer' et permetrà provar vehicles clàssics

Aquest diumenge 'Clàssics al carrer' et permetrà provar vehicles clàssics

Coincidint amb el 30è aniversari de l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, el president de l'entitat, Lluís Dejuan, juntament amb el conseller d'Esports, Jordi Vilanova, han presentat, aquest dimecres a la tarda, la primera edició dels vehicles que s'exposaran durant aquest diumenge, de les deu del matí a la una del migdia, al passeig de l'Arnaldeta de Caboet. En aquest sentit, el president de l'AAVA, que ha explicat que normalment aquest tipus de vehicles només es poden veure als museus o circulant de forma molt esporàdica, ha recalcat que l'objectiu és que la gent pugui fer un pas més i endinsar-se en el món dels vehicles clàssics, "que sàpiguen com es condueixen i quina olor fan". A més, ha recordat que l'activitat és completament gratuïta i es complementarà amb el sorteig d'un Seat 600, un vehicle adquirit i restaurat per a l'ocasió. Pel que fa al preu de les 1.000 butlletes, ja exhaurides, Dejuan ha detallat que tenen un preu molt econòmic de cinc euros i ha afegit que els diners recaptats s'han destinat íntegrament en el vehicle que es lliurarà al guanyador, el qual "està a punt per començar a circular el mateix dia del sorteig.

Una vintena de vehicles clàssics de més de 25 anys participaran, durant el diumenge al matí, en la 1a edició dels 'Clàssics al carrer', una jornada organitzada l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, que enguany celebra el seu 30è aniversari, i que compta amb el suport del Comú d'Escaldes-Engordany. D'aquesta manera, tal com ha explicat el president de l'associació, Lluís Dejuan, no només es tracta d'una trobada de vehicles antics, ja que tal com ha indicat, els mateixos propietaris dels vehicles, que estaran exposats al passeig de l'Arnaldeta de Caboet, oferiran a tothom que ho desitgi la possibilitat de circular amb algun dels vint cotxes pel centre d'Escaldes i Andorra la Vella.

L'activitat es complementarà, a més, amb el sorteig d'un Seat 600, un vehicle que ha estat adquirit i restaurat per a l'ocasió.