Una exposició de Sempé al CAEE dóna la benvinguda al Tour

Jean-Jacques Sempé, exposició de dibuixos L’ambaixada de França a Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany presenten una exposició dedicada a Jean-Jacques Sempé (17 d’agost del 1932, Bordeus, França), formada per una vintena de dibuixos fets amb tinta xinesa i aquarel·les.

Sempé és un dibuixant autodidacta, fascinat per les grans ciutats com ara París o Nova York, que durant més de 30 anys s’ha mogut pel món amb bicicleta. A part de pedalejar, Sempé es dedica a dibuixar el seu entorn, amb un traç elegant, mentre critica d’una manera amable la societat que ens envolta. Artista d’anomenada, Sempé ha col·laborat en múltiples publicacions, com ara el Paris Match, ha editat llibres que recullen els seus dibuixos i, sobretot, és un dels pares del petit Nicolàs.

Els protagonistes del petit Nicolàs i, en general, els protagonistes dels dibuixos de Sempé desperten tendresa, tenen un punt d’humor i transmeten missatges clars. Una de les fonts per crear aquesta visió del món tan particular de Sempé és el Tour de França. Aquesta estreta relació justifica la presentació dels seus dibuixos en una exposició que, cronològicament, coincideix amb l’arribada i la sortida d’una etapa del Tour de França 2016 a Andorra.

Des del CAEE proposem un tast del talent de Sempé!

 

 

Inauguració el dimarts 14 de juny, a les 19 h, fins al 31 de juliol del 2016

Horaris Juny: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h

Juliol: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h

Els diumenges de les 9.30 a les 13.30 h

Activitats per a escolars.

Reserves al tel.: 802255

Entrada gratuïta

CENTRE D’ART D’ESCALDES-ENGORDANY

Av. Carlemany, 30

Escaldes-Engordany, Andorra

Tel.: +376 802 255

centreart@e-e.ad