Aquest diumenge celebrem el 38è aniversari de la parròquia

Ja es poden comprar els tiquets de l’arrossada popular al Servei de Tràmits, a la llar de jubilats i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna a un preu de 5 euros

El Comú d’Escaldes-Engordany commemora el 38è aniversari de la parròquia, que és demà, 14 de juny amb la tradicional arrossada popular i més actes aquest diumenge 19 de juny. Els actes començaran el dissabte 11 de juny a les 20h. amb el concert de la coral d’Escaldes-Engordany a l’església de Sant Pere Màrtir i a les 23h. els amants del ball tenen un cita al Prat del Roure amb el ball de nit organitzat per l’Associació Balland.

El gruix d’activitats per commemorar l’aniversari de la parròquia serà el diumenge 19 de juny i començaran a les 11 del matí amb una ballada de sardanes, orgnitzada per l’Agrupació Sardanista d’Andorra. A les 13h al Parc de la Mola, l'Esbart Santa Anna, des dels més petits fins al cos de dansa, oferiran al públic una mostra de balls tradicionals.

A les 13.30h començarà el repartiment d’arròs de muntanya per a tothom al parc de la Mola. Els tiquets a 5 euros, que inclouen el plat commemoratiu del Dia de la Parròquia, l'arròs de muntanya, el pa, l'aigua, el vi i el gelat, es poden adquirir al Servei de Tràmits del Comú, a la llar de jubilats, a l’Oficina de Turisme de la plaça Coprínceps i el mateix dia de l’arrossada a un preu de 5 euros.

Per als més petits s’oferirà un espectacle infantil. Els actes s’acabaran amb un ball de tarda al parc de la Mola, a partir de les 17h.