Inici / Aparcaments / Mesures per evitar actes vandàlics als aparcaments comunals

Mesures per evitar actes vandàlics als aparcaments comunals

El conseller d'Aparcaments i d'Adminsitració, Esteve Vidal, ha informat avui sobre les mesures que es portaran a terme als aparcaments descoberts de la parròquia i als parquímetres de les zones blaves per evitar actes vandàlics per la revetlla de Sant Joan.

Davant dels incidents de l’any passat, en què es va fer malbé la maquinària de diversos aparcaments descoberts comunals, enguany es protegiran els equips dels aparcaments del Parnal, Constitució, Nacions Unides, Consell de la Terra, l’Arnaldeta de Caboet i el del Fener. Paral·lelament, també es protegiran tots els parquímetres de la parròquia ubicats a les zones blaves. Aquestes mesures tenen un cost de gairebé 3.000 euros, però volem evitar desperfectes com els que es van produir el 2015 quan l’import de les reparacions ascendia a uns 7.000 euros. Xifra que es va poder disminuir perquè les reparacions es van fer amb peces de màquines que teníem amb estoc. 

Com a conseqüència d'aquestes mesures, 685 places de zona blava de la parròquia seran gratuïtes i 590 places dels aparcaments mencionats anteriorment també seran de gratuïtat de la nit del 23 al 24 de juny. 

Des del Comú volem fer una crida perquè es respecti tant la maquinària dels aparcaments com tot el mobiliari urbà o l’embelliment floral de la parròquia que, en definitiva, paguem entre tots els ciutadans i ciutadanes.

Destacar que fa uns anys ja es protegeix alguna escultura de la parròquia com la de mossèn Jacint Verdaguer del parc de la Mola. En aquest cas, l’escultura ha patit dues restauracions (2007-2012) per culpa d’actes vandàlics amb petards.