És Festa Major!

A partir d’aquest dissabte 23 de juliol i fins al 26 de juliol la parròquia d’Escaldes-Engordany celebra la Festa Major amb més de 50 actes i activitats pensades per a tots els públics. Un any més, la Unió Pro Turisme ha organitzat un programa divers on els plats forts són els balls de tarda i nit amb orquestres com la Maravella o la Nova Saturn, les cercaviles o els concerts amb la Gran Pegatina o, com a novetat d’enguany els food trucks.

El tret de sortida de la festa serà el dissabte a les 8 del matí amb el repic de campanes I seguidament la gran batucada pels carrers de la parròquia. A les 12 del migdia s’inaugurarà el mercat de la Bruixes al passeig de l’Arnaldeta de Caboet i, una hora després, s’obriran els food trucks al carrer dels Veedors.

Sense moure’ns del mateix dissabte, a les 9 de la nit al carrer dels Veedors se celebrarà una hamburguesada popular i a les 11 de a nit aterra al mateix carrer dels Veedors (zona de concerts) el concert dels “80 Principals” i “Tour 40 Principals”.

El diumenge 24 de juliol destaca el ball de tarda i de nit a la sala Prat del Roure amb l’orquestra “Nova Saturn” a les 6 i a les 11 de la nit. Paral·lelament, al carrer del Veedors tindrà lloc el concert de l’Orquestra Metropool.

El dilluns 25 de juliol s’iniciaran els actes a les 9 del matí amb la missa en honor al patró d'Escaldes-Engordany a la capella de Sant Jaume. I de les 4 a les 7 de la tarda és el moments per als més petits amb la festa de l’escuma i el gran parc aquàtic al carrer dels Veedors. A les 6 de la tarda els amants del ball tenen una cita a la sala Prat del Roure amb l’orquestra “Costa Brava” i a les 11 de la nit la formació “Insurrección” amb un tribut a el Último de la fila.

El dimarts 26 de juliol la missa de Santa Anna en honor a la patrona d'Escaldes-Engordany dóna el tret de sortida a l’últim dia de Festa Major. La missa se celebrarà a l'església de Sant Pere Màrtir a les 12 de migdia amb l'assistència de les autoritats de la parròquia i el pubillatge 2016 i l'Esbart Santa Anna. Una hora més tard arriba l'esperat Ball de Santa Anna a la plaça de l’església. A les 6 de la tarda l’orquestra Maravella actuarà a l’escenari del Prat del Roure i repetirà a les 11.45 de la nit.

Un dels clàssics que tampoc faltarà per Festa Major són les Havaneres a les 8 del vespre al Parc de la Mola. I a les 11.30 de la nit, com no podia ser d’altra manera, el cel d’Escaldes-Engordany s’il·luminarà amb el castell de focs. A mitjanit, el carrer dels Veedors torna la música amb el concert estrella de la Festa Major amb “La Gran Pegatina”.

Bona Festa Major!

 

Clicant aquí podeu descarregar el programa complert de la Festa Major 2016.