Inici / Urbanisme / El Comú continua amb la renovació de les voravies de la parròquia

El Comú continua amb la renovació de les voravies de la parròquia

 

Aprofitant les vacances escolars s’està renovant l’avinguda Coprínceps i el carrer de la Parròquia

El Comú d’Escaldes-Engordany continua renovant les voravies de la parròquia, un projecte que es va iniciar l’any 2013 amb la substitució de tot el tram de voravies de l’avinguda Fiter i Rossell. Aquest estiu, aprofitant les vacances escolars, s’han iniciat les obres a l’avinguda Copríncep de Gaulle i al carrer de la Parròquia, on es troba l’Escola Francesa de la Peletera. Aquestes obres conjuntament amb les que es faran a la carretera dels Vilars tenen un cost de 180.000 euros.

En aquest cas, la corporació escaldenca va treure les obres a concurs públic, mentre que d’altres trams s’han fet des de la mateixa brigada del departament de Serveis i Manteniment. Al mateix carrer de la Parròquia s’estudiarà la possibilitat d’instal·lar-hi un aparcament de bicicletes, arran de la demanda d’alguns usuaris.

Aquestes obres se sumen a les que s’ha dut a terme a l’avinguda de les Escoles (any 2014) on es va habilitar un sol carril de circulació, places d’aparcament per a la càrrega i descàrrega, al carrer del Parnal, a l’avinguda del Pessebre, al carrer dels Escalls, carrer de la Unió, i a les urbanitzacions com Engolasters o Can Diumenge on les voravies estaven molt degradades. D’aquesta manera, s’està donant resposta a les demandes dels veïns d’aquestes zones, ja sigui perquè el material emprat anteriorment relliscava o per la degradació de les mateixes.

En conjunt, la corporació escaldenca ha invertit més d’un milió d’euros en la renovació de les voravies a més de 5.000 metres lineals.