1 / 1

“Vivint la cultura”: tallers per apropar als ciutadans els espais culturals

Aquest dissabte 22 d’octubre tindrà lloc el primer dels set tallers de la temporada dissenyats des de la conjunció de l'Artteràpia i la teràpia Gestalt, “Vivint la cultura”. Aquests tallers volen ser un apropament dels ciutadans als espais culturals d'Escaldes-Engordany des d'una perspectiva innovadora: fusionar cultura i desenvolupament social. La proposta té com a eix vertebrador l'autoconeixement i el desenvolupament personal. Una nova manera d'acostar-se a aquests espais, de viure'ls i de concebre'ls des d'una experiència vivencial, explorant i connectant amb un mateix a través de l'art.

El primer dels tallers serà al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany amb noves mirades i maneres de viure l’art i les exposicions que ofereix el centre. Els assistents faran una aproximació a la col·lecció de Josep Viladomat a través d'una visita vivencial on el públic podrà establir un diàleg personal i emocional amb l'obra exposada.

El proper taller del 26 de novembre se celebrarà la l’Escola de música per explorar el so i la música de lo quotidià. L'experiència sonora basada en la senzillesa i la capacitat d'experimentació dels ritmes que posseïm.

28 de gener Escola de dansa.

25 de febrer Biblioteca comunal.

18 de març Taller tèxtil i de vidre.

29 d’abril espai d’art.

20 de maig Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Els tallers s’adrecen a adults entre 18 i 75 anys interessats en l’autoconeixement i la presa de consciència sobre la pròpia creativitat i potenciació dels propis recursos creatius.

Tallers a càrrec de Yolanda Blanco (psicòloga) i Gisela Bonet (teràpia Gestalt i coaching).

Horari: dissabtes de 10 a 12h.

Preu: 40 euros per taller.

Inscripcions: departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany 890875.