Inici / Urbanisme / El dia 7 de novembre comencen les obres a l'avinguda del Fener

El dia 7 de novembre comencen les obres a l'avinguda del Fener

El proper dilluns 7 de novembre començaran les obres de renovació dels serveis i embelliment de l’avinguda del Fener. Les obres de renovació de la xarxa separativa d’aigües pluvials i fecals a l’avinguda del Fener són del tot necessàries per tal de garantir-ne el seu correcte funcionament i durabilitat en el temps.

Els treballs tenen un cost d’1.986.608,26 euros i la durada prevista és de 6 mesos. Les obres es faran en tres fases per tal d’afectar el mínim possible el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes. Per aquest motiu, els treballs s’han organitzat de manera que la circulació de vehicles estigui garantida sempre que sigui possible. De la mateixa manera, la voluntat de la corporació és interferir el mínim possible en l’activitat dels comerciants, hotelers, restauradors o empreses de la zona. Així, els treballs es reduiran al màxim o s’aturaran durant els períodes de major afluència de visitants a la parròquia com el pont de la Puríssima o les festes de Nadal.
S’aprofitaran aquests treballs per embellir tota l’avinguda i els carrers adjacents amb la substitució del tot el mobiliari urbà, l’enllumenat o l’arbrat, que sens dubte donaran un altre aspecte a aquesta via que ha esdevingut una de les principals entrades a Escaldes-Engordany.
Imatges de com quedarà l'avinguda del Fener, una vegada finalitzades les obres.

Clicant aquí podeu descarregar el llibret informatiu on s'expliquen tots els detalls de l'obra.

 

Descripció de totes les fases

1ª FASE- A

Tram des de la cruïlla del carrer Sant Antoni fins a la sortida de l’aparcament comunal

Canvis circulació:

- Els vehicles que hagin d’accedir als aparcament del carrer Isabel Sandy hauran de fer-ho pel carrer Paraires i l’avinguda Carlemany (en funció de l’obra).

- S’habilitarà doble sentit de circulació des del carrer de Ciutat de Sabadell fins a l’aparcament Hoste, avinguda Fener, 23, i aparcament del Fener (només pels abonats).

- Per accedir als aparcaments Vidal, Prat de les Oques, Sant Antoni, edifici Ribes i edifici Forestal s’haurà de fer pel carrer Paraires i l’avinguda Carlemany. La sortida dels aparcaments serà pel carrer de la Unió.

1ª FASE- B

Tram 2 des de la cruïlla del carrer Ciutat de Sabadell fins al carrer Enric Graner

Canvis circulació:

- L’accés a l’avinguda del Fener des de Ciutat Sabadell romandrà tallat al trànsit.

- L’accés a la gasolinera i resta de veïns es farà pel carrer Enric Graner (en funció de l’avançament de l’obra).

Tram 3 des del carrer Enric Graner fins a la gasolinera

Canvis circulació:

- El carrer Enric Graner serà la direcció única cap al carrer Ciutat de Sabadell i donarà accés als veïns dels números 19, 21 i als clients dels hotels.

- En funció del transcurs de l’obra, s’aniran obrint els aparcaments de la zona de la gasolinera i progressivament es donarà pas des del carrer Enric Graner.

- Els vehicles provinents del carrer de l’Obac estan obligats a girar cap al carrer del Picó, a excepció dels vehicles que es dirigeixin a la gasolinera.

2ª FASE

Tram des de la sortida de l’aparcament comunal del Fener fins passada a la cruïlla del carrer Ciutat de Sabadell

Canvis circulació:

- Quan s’efectuïn els treballs a la cruïlla de dit carrer es tancarà l’accés per la carretera de l’Obac, a excepció dels veïns del carrer Boïgues i per accedir a l’edifici administratiu del ministeri d’Interior.

- Els usuaris dels aparcaments del Fener, carrer Sant Antoni i Isabel Sandy hauran d’accedir des del carrer Paraires i avinguda Carlemany i la sortida serà pel carrer de la Unió.

- Els usuaris dels aparcaments Hoste i Fener 23 accediran per l’avinguda Fener o carrer Ciutat de Sabadell (en funció de l’avançament de l’obra).

3ª FASE – A

Tram 1 des del carrer de la Unió fins a l’entrada de l’aparcament del Prat de les Oques

Canvis circulació:

- Els veïns dels edificis i aparcaments situats al carrer Isabel Sandy i Sant Antoni i aparcament comunal del Fener hi hauran d’accedir pel carrer Paraires i avinguda Carlemany.

- Per accedir als aparcaments de l’edifici Forestal i Rpbes es donarà pas alaternatiu des del carrer Sant Antoni o des del carrer de la Unió, en funció de com avancin les obres.

3ª FASE – B Tram 2 des de la gasolinera fins al carrer del Picó

Canvis circulació:

- El carrer Enric Graner serà de direcció única cap a Ciutat de Sabadell, a excepció dels vehicles que es dirigeixen a la gasolinera i a l’aparcament Aleix.

- Els vehicles provinents del carrer de l’Obac estaran obligats a girar cap al carrer del Picó.