EXPOSICIÓ PEDRA A PEDRA Reproduccions del romànic d’Andorra

Aquest dimarts dia 20, s'inaugura a les 19h al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany, l'exposició PEDRA A PEDRA. Reproduccions del romànic d’Andorra de Francesc Barberà

El Francesc es proclama addicte a la reproducció fidel del romànic. Es va iniciar en la tècnica de planxa de fang amb relleu i en la ceràmica a l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, divuit anys enrere, perquè adorava les peces del romànic,entre d’altres. Inspirat per aquestes obres, ara intenta donar-los un caire actual i transformar la maqueta 3D en un quadre 2D, per transportar el projecte de la sala d’exposicions a la pròpia llar.
L’objectiu d’aquestes obres és plasmar, de la manera més precisa possible, l’estructura, els relleus i els petits detalls (no sempre fàcils) de construccions reals, fetes en pedra, datades entre els segles XI i XII en el territori andorrà. Un cop creat l’esquelet del projecte, es trien les pedres d’una en una i es treballen fins a aconseguir que el trencaclosques cobri la màxima fidelitat possible a l’original.

Inauguració el 20 de desembre, a les 19 h
Des del 21 de desembre fins al 28 de gener del 2017

Horaris
De dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h.

Entrada gratuïta

CENTRE D’ART D’ESCALDES-ENGORDANY
Av. Carlemany, 30
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Tel.: +376 802 255
centreart@e-e.ad www.e-e.ad