Inici / Turisme i Vivand / Vivand solidari recapta 2.670 euros

Vivand solidari recapta 2.670 euros

L’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres i Mora Banc han recaptat 2.670 euros gràcies al Vivand Solidari que es va celebrar durant el passat pont de la Puríssima. Gràcies a aquesta acció conjunta que ha comptat amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany se’n beneficiaran 13 ONG’s, en concret: Unicef, Bomosa, Infants del Món, Intermon Oxfam, La Gavernera, Aina, EENSM, Carisma, Càritas, Fundació Privada IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Privada Clara Rabassa i Cooperand.

Durant les jornades de divendres i dissabte, Mora Banc va cedir l’import de les comissions generades als comerços associats a Vivand a les ONG de la Targeta Solidària de MoraBanc. I l’Associació de comerciants de Vivand, per la seva banda, ha aportat la mateixa quantitat que han generat les commissions arribant als 2.670 euros.

Tant la presidenta de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres, Susagne Venable, com la directora de Màrqueting, Comunicació i Qualitat de Mora Banc, Mireia Maestre, han assegurat que aquesta iniciativa tindrà una segona edició l’any vinent.