Inici / Urbanisme / Es reprenen les obres de l'av. del Fener

Es reprenen les obres de l'av. del Fener

Aquest dilluns 9 de gener s'han reprès les obres de remodelació i embelliment de l'avinguda del Fener, després de 15 dies aturades amb motiu de les festes de Nadal. Una vegada finalitzada la primera fase dels treballs, els operaris han començat a trebellar en la segona fase que comprèn el tram que va des de la sortida de l'aparcament comunal fins passada la cruïlla del carrer Ciutat de Sabadell. 

2ª FASE Tram des de la sortida de l’aparcament comunal del Fener fins passada a la cruïlla del carrer Ciutat de Sabadell

Canvis circulació:

- Quan s’efectuïn els treballs a la cruïlla de dit carrer es tancarà l’accés per la carretera de l’Obac, a excepció dels veïns del carrer Boïgues i per accedir a l’edifici administratiu del ministeri d’Interior.

- Els usuaris dels aparcaments del Fener, carrer Sant Antoni i Isabel Sandy hauran d’accedir des del carrer Paraires i avinguda Carlemany i la sortida serà pel carrer de la Unió. - Els usuaris dels aparcaments Hoste i Fener 23 accediran per l’avinguda Fener o carrer Ciutat de Sabadell (en funció de l’avançament de l’obra).

3ª FASE – A Tram 1 des del carrer de la Unió fins a l’entrada de l’aparcament del Prat de les Oques

Canvis circulació:

- Els veïns dels edificis i aparcaments situats al carrer Isabel Sandy i Sant Antoni i aparcament comunal del Fener hi hauran d’accedir pel carrer Paraires i avinguda Carlemany.

- Per accedir als aparcaments de l’edifici Forestal i Rpbes es donarà pas alaternatiu des del carrer Sant Antoni o des del carrer de la Unió, en funció de com avancin les obres.

3ª FASE – B Tram 2 des de la gasolinera fins al carrer del Picó Canvis circulació:

- El carrer Enric Graner serà de direcció única cap a Ciutat de Sabadell, a excepció dels vehicles que es dirigeixen a la gasolinera i a l’aparcament Aleix.

- Els vehicles provinents del carrer de l’Obac estaran obligats a girar cap al carrer del Picó.

Per a més informació us podeu descarregar el dossier informatiu.