Inici / Esports / Obertes les inscripcions per les activitats de Carnaval

Obertes les inscripcions per les activitats de Carnaval

Amb motiu de les vacances escolars de Carnaval els departaments d’Esports i d’Infància del Comú d’Escaldes-Engordany organitzen, un any més, l’Escola de neu i les activitats de lleure que tindran lloc del 20 al 24 de febrer. Aquesta iniciativa està adreçada a infants i joves de 6 a 14 anys oferint múltiples activitats relacionades amb la neu, el lleure i la descoberta de l’entorn.

Enguany les inscripcions es podran fer online mitjançant el següent enllaç www.e-e.ad/esports donant-se d’alta en el mateix lloc, i a partir del 30 de gener fins al 15 de febrer o presencialment al departament d'Esports al Prat del Roure. 

Més informació al 890884.

En el cas de l’Escola de neu, totes les activitats estan pensades perquè els infants i els joves puguin gaudir de la naturalesa d'una manera lúdica, educativa i, també, a través de la pràctica de l'esport. D'aquesta manera, els inscrits a l'Escola de neu 2017 podran gaudir i practicar l'esquí de fons, caminar amb raquetes, curses d'orientació, tobogans de neu, construir iglús o descobrir l'entorn més proper a través de les petjades, la vegetació i rastres de la fauna. Totes aquestes activitats es faran a Naturlandia i el preu de les inscripcions és de 90 euros i s'inclou el dinar diari al restaurant, el servei d’acollida, el material i el desplaçament amb autobús. L'Escola de neu està pensada per contribuir a reforçar l'oferta i la qualitat d'aquestes activitats en benefici dels infants i joves de la parròquia i el país, així com harmonitzar l'ús del temps d'aquelles famílies que treballen.

En el cas de les activitats de lleure, per a infants de 3 a 5 anys es faran jocs socioeducatius, psicomotricitat, tallers manuals, sortides, jocs esportius i festa de Carnaval. I els infants de 6 a 12 anys també faran sortides, tallers de relaxació, tallers de carnaval, manualitats, jocs socio-educatius i un dia d’activitats a la neu.

Les inscripcions també es podran fer presencialment del 30 de gener al 15 de febrer a l'espai lleure 1 i 2. 

Més informació al 890887.

Aquí teniu el pdf