Inici / Joventut / Obertes les inscripcions per participar al Talentejant d’arts plàstiques i visuals

Obertes les inscripcions per participar al Talentejant d’arts plàstiques i visuals

Un any més, el departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració de Carisma convoca el concurs Talentejant d’arts plàstiques i visuals per a joves de 12 a 30 anys que arriba ja a la cinquena edició. Talentejant es crea amb l’objectiu de ser una plataforma perquè els joves del país puguin mostrar el seu talent des de diversos vessants, per facilitar l’intercanvi entre joves amb aficions artístiques i contribuir amb petits ajuts econòmics a la formació.

Els interessats poden presentar la seva inscripció en les disciplines d’escultura, pintura, dibuix, gravat, fotografia i videoart fins al 24 de febrer. Dins de cada disciplina, els participants poden presentar un màxim de tres obres. El concurs consta de dues categories: joves de 12 a 17 anys (caregoria A) i de 18 a 30 anys (categoria B).

Les inscripcions es poden fer online al web del departament de Joventut www.e-e.ad/joventut o presencialment a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany. Les obres presentades s’exposaran a la tercera planta del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany del 17 de març al 14 d’abril. El premis de la categoria A consistiran en un xec de 100 euros pel guanyador de cada disciplina i els guanyadors per cada disciplina de la categoria B s’enduran un xec de 300 euros. Aquests premis s’atorgaran gràcies a la col·laboració de l’associació Carisma que treballa per la formació dels joves del país.

El lliurament serà el dia 17 de març al mateix Centre d’Art. El jurat del Talentejant d’arts plàstiques i visuals 2017 està format per professionals del món de la docència i la cultura, així com per representants del Comú, de la joventut i de l’associació Carisma.

Entre les obres que formin part de l’exposició, les millors tindran l’oportunitat de ser exposades als aparadors Vivand (comerços i hotels col·laboradors en el projecte) durant el mes d’abril per continuar donant promoció als joves.