Inici / Turisme i Vivand / Comerços i dissenyadors participen de la mà al FADA 2017

Comerços i dissenyadors participen de la mà al FADA 2017

El primer Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme reuneix nou comerços de l’avinguda Carlemany i travesseres i nou professionals de l’arquitectura, el disseny gràfic i l’interiorisme del país en el marc d’un concurs de vitrines.

El Festival neix amb la voluntat de crear sinèrgies entre comerciats i professionals del disseny per potenciar l’art de l’aparadorisme i treure el talent al carrer. Les vitrines participants lluiran els seus dissenys del 17 de març al 18 d’abril.

Un jurat professional valorarà la creativitat de les obres exposades i premiarà els dissenyadors dels tres millors aparadors amb 1.500 euros, 1.000 euros i 500 euros respectivament. D’altra banda, el propietari de l’aparador guanyador serà obsequiat amb un “retail tour” a Londres durant el 2017.

El FADA és una iniciativa del l’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres en col·laboració amb professionals del sector de l’arquitectura, el disseny gràfic i l’interiorisme del país i compta amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany.

 

Els participants són els següents:

EVA MORALES - COMERÇ LIANA

LAURA TORRES - CALÇATS VAIVE

LAURA MARTI - CALÇATS GALY

PEP CAMPENY - GALA

EVA PUIGDEMASA - BASAR VALIRA

EQUIP JÚLIA - JÚLIA ILLA CARLEMANY

CIRO OROBITG - KIL VIL

ELIZABETH (ARTEKS) - QUARS

GERARD ARIAS - STAY