Inici / Esports / Activitats de pasqua a la carta

Activitats de pasqua a la carta

A partir de dilluns 20 de març s'obren les inscripcions per a les Activitats de Pasqua que organitza el Comú d'Escaldes-Engordany per a infants i joves de 6 a 14 anys. La iniciativa compta aquest any amb la col·laboració del Club Volei Valls d'Andorra, l'Inter Club d'Escaldes, Club Karate Fudo Shin, el Bàsquet Club Escaldes-Engordany, Unió Esportiva Engordany i el GEVA, GAEE, CADE, Taekwondo Club Principat i el Club Natació Escaldes, amb l'objectiu d'oferir als infants i joves un ventall molt més ampli d'activitats esportives, complementades amb activitats de lleure i culturals com les proposades pel Taller Tèxtil i de Vidre del Comú d'Escaldes-Engordany.

Les Activitats de Pasqua es divideixen en dos torns: del 10 al 13 d'abril i del 18 al 21 d'abril, amb un preu que varia en funció del servei d'acollida, l'opció de dinar, el servei de ludoteca i el nombre d'activitats que es volen fer. Totes les activitats tenen un preu de 15 euros per setmana. Aquesta iniciativa segueix apostant pel servei d'acollida, gràcies al qual els pares poden deixar els seus fills a tres quarts de nou del matí al pavelló Prat Gran. La jornada d'activitats s'inicia a tres quarts de deu, quan els monitors recullen els infants i joves al pavelló Prat Gran, i s'acaba a dos quarts de set de la tarda amb la recollida al Prat del Roure. A partir de dos quarts de set de la tarda, s'ofereix el servei de ludoteca a l'Espai Lleure amb un preu de 4 €.

Les activitats esportives van des del tennis, escalada, skate, bàsquet, karate, natació sincronitzada o escacs, junior move (activitat de dansa), com a novetat d'enguany les activitats del Taller Tèxtil amb el macramé per als més petits i la introducció al vidre per als més grans.
Des del Comú d'Escaldes-Engordany s'ha proposat un ampli ventall d'activitats i horaris, que fan que cadascun dels infants pugui gaudir de les activitats de pasqua a la carta i totalment personalitzades.

El període d'inscripcions per als infants abonats a les Escoles Esportives o als EspaisLlleures comunals, són els dies 20 i 21 de març, dels joves residents a la parròquia 22 i 23 de març i per a la resta d'infants i joves del país serà a partir del 24 de març.
Enguany les inscripcions es podran fer online mitjançant el següent enllaç www.e-e.ad/esports donant-se d'alta en el mateix lloc, o presencialment al departament d'Esports al Prat del Roure. Per a més informació al 890884.

Podeu veure les activitats picant el següent enllaç