Inici / Aparcaments / En marxa l’aparcament dels Veedors per a vehicles i autocaravanes

En marxa l’aparcament dels Veedors per a vehicles i autocaravanes

Finalitzen els treballs a l’aparcament dels Veedors . La parròquia compta des d’avui amb un nou aparcament amb capacitat per a 153 vehicles i 14 autocaravanes .

Per primera vegada, Escaldes-Engordany disposa d'aquest tipus de places que faciliten als usuaris d’autocaravanes l'accés a diferents serveis com ara l'electricitat, l'aigua o el canvi d'aigües residuals, a més de l'estacionament. S’ha fitxat un preu d'un euro per cada fracció de 15 minuts o 40 euros per tot el dia. Tots els serveis oferts s’inclouen en la tarifa horària.  

Pel que fa a la tarifa per a vehicles, els primers 30 minuts són gratuïts i s’ha fixat un preu de 0,50 euros per cada fracció de 15 minuts o 20, 80 euros per tot el dia i 3 euros per la nit.

L'aparcament Veedors també disposa de tres places per a persones amb discapacitat i dues places destinades a vehicles de recarrega elèctrica.

El cost de l’obra ha estat de 266.000 euros. Aquests darrers dies s’ultimaven els treballs de condicionament del sistema elèctric de l’aparcament. Des d’avui, els usuaris poden accedir-hi per l’avinguda de les Nacions Unides i sortir-ne pel carrer dels Paraires.

Aquestes noves places per autocaravanes s’afegeixen a les 10 creades al pàrquing del Falgueró, destinades als abonaments mensuals. Així, Escaldes-Engordany respon a una demanda per part dels conductors d'aquest tipus de vehicle i dóna servei tant a residents com a visitants.

Actualment, la parròquia compta amb 2.900 places d’aparcament.