Inici / Turisme i Vivand / L’arquitecte Gerard Arias guanya el premi FADA 2017 al millor aparador

L’arquitecte Gerard Arias guanya el premi FADA 2017 al millor aparador

L’arquitecte andorrà Gerard Arias ha estat escollit guanyador de la primera edició del Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme, FADA 2017. “How long is Forever” és la proposta d’Arias per a la botiga de moda STAY amb la qual s’endú 1.500 euros i la possibilitat de fer viatjar el propietari del comerç en un retail Tour a Londres. Arquitecte i comerciant han treballat de la mà per posar en escena de forma innovadora un dels objectes de disseny en venda a la botiga. (Per a més informació sobre l’aparador, feu clic aquí.

El segon premi ha estat per “L’art de la memòria” de Pep Campeny per a la perfumeria GALA. El guanyador s’endú 1.000 euros per la seva proposta, la qual dóna forma a una essència. (Per a més detall sobre l’aparador, feu clic aquí

El tercer premi ha estat per “Snowboarders, una historia de Kilvil”, de Ciro Orobig per a la botiga d’esports i moda Kilvil. El guanyador s’endú 500 euros per una proposta que aposta per l’humor. (Per més informació sobre l’aparador, feu clic aquí.

També s’ha atorgat un accèssit per “Mediterrani”, d’Eva Morales per al Comerç Liana. La dissenyadora s’ha endut 300 euros per un aparador que reflexiona al voltant del conflicte dels refugiats . ( Per a més informació sobre l’aparador feu clic aquí

Finalment, el premi especial del públic, escollit a través de les votacions realitzades al web vivand.ad, ha estat per “Els nens volen jugar” d’Eva Puigdemasa per al Basar Valira. La guanyadora s’endú 300 euros per la proposta. Veieu l'aparador fent clic aquí.

L’entrega de premis ha tingut lloc aquest dijous al vespre a l’Hotel Fènix i ha comptat amb la presència dels dissenyadors i comerciants participants al Festival així com del membres organitzadors i del jurat format per tres expertes en el món del retail; Maria Segarra, sòcia-directora d’Intueri Consulting, Maisa Mesa, fundadora i copropietària d’AM Associats i Stella Canturri, responsable de formació comerç i turisme de la Cambra de Comerç d’Andorra.

La consellera de Promoció económica i Vivand, Sandra Tomàs, ha qualificat d’èxit la primera edició del Festival i ha encoratjat l’organització de futures edicions.  

 

Els aparadors del FADA 2017 quedaran exposats als seus respectius comerços fins al dia 18 d'abril.