Inici / Esports / Escaldes-Engordany acull el Campus 3x3 de Nacho Martín

Escaldes-Engordany acull el Campus 3x3 de Nacho Martín

Escaldes-Engordany acollirà un campus de bàsquet, en la modalitat 3x3, del 10 al 16 de juliol, que durà el nom i el padrinatge del pivot del Morabanc Nacho Martín. El mateix jugador, juntament amb el conseller d'Esports de la parròquia, Jordi Vilanova, i el director tècnic de la Federació, Jaume Tomàs, han anunciat aquest dilluns l'esdeveniment, que esperen que sigui "de referència" en el món dels basquetbolistes i que impulsi Escaldes-Engordany com a "capital europea del bàsquet 3x3".

 

"Fem el Campus aquí perquè estic jugant a Andorra aquesta temporada i penso que hi ha molt bona base de 3x3 perquè hi ha molta afició i gent que el practica, d'aquí que una de les seus del campus sigui aquí, l'altra és a Madrid, perquè estic convençut que funcionarà al llarg dels anys, perquè tinc la intenció de continuar amb aquest projecte segons passin els anys", ha argumentat el jugador Nacho Martín els motius per celebrar el seu Campus al Principat. "Estaré implicat i estic molt content que es faci aquí", ha conclòs.

"El Nacho fa molts anys que està implicat en el bàsquet 3x3 i nosaltres com a Federació també estem molt ben posicionats dins les competicions FIBA, així que ho ajuntem tot, i la cirereta del pastís és que Escaldes-Engordany ja és una capital europea del bàsquet 3x3", s'ha referit el director tècnic de la Federació de Bàsquet, Jaume Tomàs, a la Europe Cup Qualifier que la parròquia va celebrar l'any passat, a la d'enguany i a "alguna cosa que tenim al calaix i que aviat anunciarem que encara farà que Escaldes-Engordany s'associï més a tot el moviment de bàsquet 3x3".

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la Federació www.fab.ad. Hi ha diversos tipus de tarifes, les preferents per als escaldencs, i després per als andorrans i estrangers, per aquest ordre. "La idea -ha apuntat Tomàs- és acabar fent uns 40 equips locals i una vintena de fora, amb la intenció que es faci bàsquet set hores cada dia. "Fugim dels campus guarderia, aquest serà de bàsquet basquet, per a gent iniciada i practicants habituals", ha conclòs.