Inici / Cultura / Aquest diumenge celebrem sant Jordi a la plaça Coprínceps

Aquest diumenge celebrem sant Jordi a la plaça Coprínceps

Un any més, Escaldes-Engordany es vestirà de tradició amb els llibres i les roses com a protagonistes de la celebració del dia de Sant Jordi. 

La plaça Coprínceps s’omplirà d’històries, aventures, dibuixos, il·lusions, perfums i colors amb les paradetes de llibres i roses. Enguany, com a novetat i sota el títol "Pètals, paraules i vent", els restauradors de la plaça oferiran un vermut artístic a partir de les 12.30 h. 

La fira del llibre i la rosa, romandrà oberta de les 10.30 h fins a les 14?h. Els infants que s'hi apropin podran divertir-se en els diferents tallers de manualitats previstos i llegir al racó de lectura de la biblioteca comunal. A les 17?h, els escriptors del país signaran els seus llibres als lectors que ho desitgin. I, a les 18.30 h, arriba un dels moments més esperats del dia; el lliurament de premis del concurs infantil de Sant Jordi del 2017. Aquest s’acompanyarà d'un berenar per a tothom.

Durant tot el dia també hi haurà animació teatral al carrer; alguns dels personatges més emblemàtics dels còmics, s'han escapat de les vinyetes per fer-nos passar una bona estona en un dia tan especial.