Inici / Turisme i Vivand / Primera Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut

Primera Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut

Els propers dies 6 i 7 de maig, Vivand i travesseres acolliran la 1ª Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut on s’hi exposarà l’oferta de les set parròquies per a la primavera i l’estiu 2017.

TAMIS, que compta amb la col·laboració d’Andorra Turisme, neix per donar resposta a l’augment d’excursionistes i es marca com a objectiu dinamitzar el turisme de natura i esportiu. L’esdeveniment, amb una periodicitat anual, pren com a nucli l’oferta de totes les corporacions, camps de neu i empreses vinculades amb activitats d’oci i temps lliure del país. Es tracta d’una exposició dirigida tant a empreses i professionals del sector com al turisme de proximitat.  

La Mostra tindrà lloc en diferents punts de la parròquia; el TAMIS més institucional se situarà a la Plaça Coprínceps, els expositors d’activitats lúdic-esportives com són Vallord, Naturlandia o el Palau de Gel se situaran a l’avinguda Carlemany i finalment el sector de l’alimentació saludable i la vida activa, entre el passeig de l’Arnaldeta i el Prat del Roure, on podreu trobar també una variada oferta de Mastersclass de diferents disciplines esportives, podeu consultar els horaris aquí.

TAMIS és un esdeveniment únic per fomentar el desenvolupament del sector, un indret on compartir noves experiències i “un espai on donar resposta a les noves tendències en matèria de salut i benestar”, segons ha assegurat en roda de premsa la consellera de Promoció Econòmica d’Escaldes-Engordany, Sandra Tomàs.

Podeu consultar la programació aquí