Inici / Joventut / 3 càpsules per millorar la formació professional dels joves d’entre 16 i 30 anys

3 càpsules per millorar la formació professional dels joves d’entre 16 i 30 anys

El departament de Joventut del Comú d’Escaldes–Engordany ofereix tres nous cursos a joves d’entre 16 i 30 anys. Sota el títol “Càpsules Formatives”, es busca oferir formacions professionals complementaries a joves en edat activa. Tot i així aquestes càpsules  són cursos breus i oberts a tothom. Les càpsules formatives tindran lloc durant el mes de juny a l’Espai Jovent del Comú i van especialment adreçades als que vulguin treballar durant els mesos d’estiu en diferents àmbits de lleure, com per exemple els Esports d’Estiu. Les tres formacions compten amb la col·laboració i suport de l’Associació Carisma que permet oferir un 50% de reducció del preu del curs.

La primera formació, sobre manipulació d’aliments, tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny de les 10h a les 14h. El curs serà impartit per l’empresa andorrana especialitzada en el sector mediambiental i agroalimentari, Ecotècnic. El preu de la formació és de 25 euros.

La segona càpsula, sobre primers socors cívics (nivell 1), tindrà lloc el proper divendres 9 de juny de les 18h a les 22h o bé el dissabte 10 de juny, de les 9:30h a les 14h. El curs serà impartit per la Creu Roja andorrana i té un cost de 74, 14 euros.

La tercera capsula formativa, correspon a un reciclatge del curs de primers socors cívics (nivell 1). Aquesta tindrà lloc el dissabte dia 17 de juny, de les 09:30h a es 13h, serà impartida també per la Creu Roja i tindrà un cost e 10,19 euros.

Podeu veure el cartell aquí

 

Les inscripcions es poden fer al mateix Espai Jovent o bé a la recepció del Prat del Roure. La data límit d’inscripció és el dilluns de la mateixa setmana de la formació. Els joves que superin les formacions  rebran un certificat oficial.

Amb aquesta proposta, el departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, busca generar accions concretes per a promoure i millorar la qualitat de la formació professional i la ocupació juvenil.