Inici / Joventut / Concert Jove dels guanaydors de Talentejant

Concert Jove dels guanaydors de Talentejant

Gràcies a la col·laboració del departament de cultura aquest dimecres es torna a organitzar, en el marc del cicle Músiques del Món, el Concert Jove, protagonitzat pels guanyadors del concurs Talentejant arts escèniques, del departament de Joventut.

El concert és una festa per promocionar els joves talents del País. I també és un premi a tots els participants en la gala de les arts escèniques que tenen una segona oportunitat per donar-se a conèixer aquesta vegada en l'escenari de la plaça Coprínceps. Els músics que actuaran en el marc d'aquest concert i als que agraïm la seva participació són: Toni Fernàndez, Andrea LeitaoMiguel Angel Pereira, Trinity Company, Angel Buenaventura, Tania Martínez, Victòria Ortuño. La presentació del concert anirà a càrrec de dos membres del grup de teatre "generació J"; el Micael Neira i la Inés Abrantes.

El concert tindrà lloc a l'escenari de la plaça Coprínceps avui divendres 11 d'agost a partir de les 19.30. Us animem a venir i donar suport a aquests joves talents del país.