XVIII FESTIVAL INTERNACIONAL ORGUE&ND arriba a Escaldes-Engordany

El duo d'orgue i corn alpí és una oferta única i original que proposa un programa d'alta qualitat. El corn alpí va ser usat principalment en els Alps pels pastors: per la seva considerable potència sonora era tradicionalment un instrument per a la comunicació, però també va ser usat per anunciar esdeveniments religiosos i, fins i tot, per a objectius de guerra. Es tracta d'un magnífic instrument amb un tub immens que assoleix la longitud de dos homes. El duo italià compost per Carlo Torlontano (corn alpí) i Francesco Di Lernia (orgue) han estat convidats als més prestigiosos festivals de música de cambra d'Àsia, Austràlia, Europa i Amèrica del Nord. El programa proposa obres de concert per a orgue i corn alpí al costat d'obres d'orgue sol que abasten des del Barroc fins al present. L'audiència sempre sent un gran plaer en escoltar aquest duo, que, amb el seu so únic, produeix una atmosfera fina i evoca la memòria dels llocs passats i llunyans. 

 

Dissabte 26 d'agost a les 11 h a l'Església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany Conèixer l'orgue i el corn alpí: Francesco Di Lernia i Carlo Torlontano.

Una visita a l'orgue de Sant Pere d'Escaldes-Engordany oberta a tots els públics. Mitjançant el duo d'orgue i corn alpí, Francesco Di Lernia i Carlo Torlontano ens mostraran les característiques dels seus instruments i faran un breu recorregut comentat per les obres que s'escoltaran a la nit. Una oportunitat única per conèixer de prop la singularitat d'aquest duo i especialment del corn alpí.

 

Dissabte 26 d'agost a les 21.30 h a l'Església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany

Concert pastoral: Francesco Di Lernia Orgue i Carlo Torlontano Corn alpí.