La companyia Tabú ofereix una nova cita ONCA Bàsic a la placeta d'Engordany

La companyia Tabú, liderada per Laia Capdevila, viola de l’ONCA, i l’actriu Ariadna Pastor, actuaran aquest dimecres 30 d'agost, a les 22 hores a la placeta d’Engordany . L’espectacle, en format ONCA Bàsic porta per títol "La perdiu és de qui la caça; una odissea eròticomusical" i es durà a terme en el marc de les Nits d’estiu als museus.  

L’actuació s’emmarca en una doble activitat que començarà a les 20.30 hores amb un recorregut per descobrir els racons més amagats d’Engordany, una passejada per l’Andorra de principi del segle XX, i continuarà amb el concert de la companyia Tabú i la seva proposta 'La perdiu és de qui la caça', a les 22 hores. 

A través de 'Les mil i una nits' i el 'Decameró' de Boccaccio, la proposta s’endinsa en un viatge en què la música i el relat s’entrellacen, es parlen i es fusionen. Segons Laia Capdevila, “volem explicar-vos contes eròtics, divertits, emocionants i màgics, contes plens de passió i enganys, de violència i elegància, d’enginy i humor, per fer-vos riure i pensar. Per fer-vos sentir vius, perquè feu volar la imaginació, perquè navegueu, lluiteu, balleu i us exciteu amb nosaltres. També volem parlar-vos de les dones, fer-les protagonistes i apel·lar al seu enginy, la seva determinació, la seva força i, sobretot, al seu plaer. Apropar-vos les paraules dels pobles antics i deixar la resta en mans de la vostra imaginació. Ens proposem embarcar-vos en un viatge en què la música i la paraula van plegats, Orient i Occident es troben en una explosió de colors i olors, i l’humor i la sensualitat prenen les regnes”.

Es tracta d'un espectacle que no és un concert, tampoc és un monòleg, ni un contacontes, ni una lectura dramatitzada, sinó es tracta d'explicar una història o potser dues, o tres... Entretenir-vos una estona fins a l’hora d’anar a dormir. 

 

L'activitat és gratuïta. Per reservar plaça cal trucar al tel.: 802255 o centreart@e-e.ad