1 / 3
1 / 3
1 / 3

La plaça Coprínceps s'acomiada dels concerts d’estiu

El cicle Músiques del Món ha omplert les darreres tardes d’agost amb les presentacions dels últims treballs de tres bandes del país: Love It, Lluís Cartes i Quim Salvat. 

El dilluns la banda Love It va transportar el públic fins als anys 20 i 30 a ritme de jazzswing i pop. El trio format per Carina Ventura a la veu, Hèctor Pérez a la guitarra i Landry Riba al contrabaix va presentar el seu primer disc, un repertori d’estil gipsy manouche,  format per caçons ben conegudes pel públic de la Plaça Coprínceps.

El dimarts, el cantautor andorrà Lluís Cartes va presentar, en un debut amb la seva nova banda i davant un públic entregat, “El país dels nans cabuts”. El seu darrer treball ha animat el públic amb el ritme de les seves cançons satíriques.

Finalment, el cantautor Quim Salvat va trepitjar per segona vegada l’escenari de la plaça Coprínceps per acomiadar el cicle del Músiques del Món del 33è Festival Internacional Colors de Música. El guanyador del premi Carles Sabater 2016,  va compartir les cançons del seu primer disc "El meu granet de sorra", un treball eclèctic i alhora tendre i íntim.


Amb tot, 17 concerts han posat banda sonora a la plaça Coprínceps en aquest estiu 2017.

 

Fotos: Emilio Prenas