Inici / Joventut / Els "imperdibles" del 2018

Els "imperdibles" del 2018

A partir del dia 11 de setembre, ja et pots inscriure a les activitats de tardor de l’Espai Jovent. Cada dia de 17h15 a 18h30 trobaràs una oferta diferent; en tenim de tots els colors!

Els dilluns, jocs diversos; els dimarts, projectes (radio, revista, nous educadors...); els dimecres, tallers de cuina o de manualitats; els dijous, tornejos i els divendres activitats esportives. A més, mensualment s'organitza una sortida, una sessió de cinema i un convidat que ens parlarà sobre temes del vostre interès. El darrer dia de les vacances, berenar i jocs diversos! 

A més, a l’Espai pots trobar tots els recursos de sempre: connexió a Internet, zona de deures, jocs de saló (billar, futbolí, ping pong), videojocs, zona de trobada amb els amics... També t’hi espera l’equip de joventut per si tens dubtes o vols plantejar les teves iniciatives.

Les activitats de l’Imperdible estan pensades especialment pels joves de 12 a 18 anys però estan oberts fins els 20. I, si ets més gran, també tens un punt d’autoconsulta a Internet, pots reservar la sala o venir a trobar-te amb els teus amics.

Recorda que totes les activitats de l’Imperdible són gratuïtes tot i que per algunes tenim places limitades i has de cursar inscripció.

Consulta doncs la nostra programació i si tens algun dubte contacta’ns a espaijovent2@e-e.ad o vine a veure’ns. Descarrega't la programació:

Programació l'imperdible març-abril 2018

Programació l'imperdible gener-febrer 2018

Programació imperdible setembre-octubre 2017 

 

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube