1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

El Prat del Roure estrena una àrea de jocs infantils

El cònsol menor, Marc Calvet i el conseller major i conseller de Serveis, Manteniment i d’Urbanisme, Josep Tudel han inaugurat aquest dijous al matí el Parc Integra i l’estructura Megan, un conjunt de noves atraccions instal·lades al parc infantil del Prat del Roure.

Des d’avui, els infants d’entre 6 a 14 anys, podran gaudir d’una banda d’un espectacular joc, en forma de piràmide de 12 metres d’alçada, format per 3 tobogans de tub de diferents mides i pendents. La gran estructura, anomenada Megan i pensada per fer lliscar els infants, s’ha personalitzat de tal manera que recorda la forma del centre termolúdic Caldea, un emblema de la parròquia situat just enfront. Cal dir també que, de grans estructures Megan, només n’existeixen set a tot Europa.

D’altra banda els infants, amb i sense mobilitat reduïda, podran divertir-se al nou Parc Integra, format per 4 jocs integradors i accessibles. Les estructures, dissenyades per a nens i nenes amb diferents capacitats, ofereixen la possibilitat de bascular-se, balancejar-se, gronxar-se i descobrir diferents sons, tactes i colors. Així mateix, dues de les atraccions proposades són accessibles amb cadira de rodes. Es tracta d’un espai innovador i obert a tothom amb l’objectiu fomentar la relació entre famílies i infants.

Aquesta nova àrea de jocs infantil compta amb les màximes garanties de seguretat. Tot i així els infants només poden fer servir els jocs sota la vigilància d’adults.