Inici / Gent Gran / Cloenda de la 15a temporada dels horts de Sucarana

Cloenda de la 15a temporada dels horts de Sucarana

Tot i que encara es treballaran els conreus fins a principis de novembre, perquè queden alguns productes per collir, aquest dijous al migdia s'ha celebrat el tradicional dinar de cloenda dels horts del Sucarana, a la llar de jubilats d'Escaldes-Engordany.

Com ja és habitual, la cloenda dels horts se celebra amb un el dinar de luxe, ja que el menú el fan els padrins amb plats que cuinen ells mateixos amb els productes que han obtingut dels conreus, complementat amb altres que es cuinen a la Llar de jubilats. Aquest any hi han assistit gran part dels jubilats que han treballat les 22 parcel·les disponibles, la consellera de Gent Gran Sandra Tomàs, la consellera de Comú, Cèlia Vendrell, la representant de Fundació Julià Reig, Esther Segura i Angelina Santolaria coordinadora de la Unitat de Conductes Addictives (UCA) de l'hospital, ja que una de les parcel·les d'aquests horts socials se cedeix perquè pugui ser conreada pels seus usuaris.

La gent gran beneficiària dels horts va començar a conrear-los el mes d'abril i n'han pogut gaudir durant tot l'estiu. La consellera de Gent Gran, Sandra Tomàs, s'ha mostrat molt contenta amb el projecte, plenament consolidat en la seva 15a edició. Tomàs ha destacat que aquests horts socials fan "que la gent gran pugui estar en contacte amb la terra i pugui tenir una activitat durant l'estiu", la qual cosa els permet sortir de casa, fer esforç físic i, socialment, "retrobar-se entre ells", ha dit, perquè totes les parcel·les estan ubicades en un mateix lloc.