Inici / Esports / Inscriu-te a les activitats de Tots Sants a Esports i l'Espai Lleure

Inscriu-te a les activitats de Tots Sants a Esports i l'Espai Lleure

El proper dilluns s’obre el període d’inscripcions per a les activitats de Tots Sants que organitza el departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany. Les inscripcions es poden fer online a www.e-e.ad/esports i al secretariat d’Esports del Prat del Roure.

Les activitats estan adreçades a infants i joves de 6 a 16 anys i es realitzen durant la setmana de vacances escolars els dies 30 i 31 d’octubre i els dies 2 i 3 de novembre.

Aquesta setmana d’activitats es caracteritza per ser una setmana modular, ja que els infants es poden inscriure a les activitats que més els agradin, combinant esport i lleure. També s’ofereix l’opció de dinar a un preu de 24,80 euros els quatre dies.

A més a més, per la comoditat dels pares també es disposa d’un servei d’acollida al pavelló Prat Gran (gratuït) a les 8:45 fins a l’inici de les activitats, a les 9.45h. i d’un servei de ludoteca de 18:30 fins a les 20:30h. a l’Espai lleure 2 a la plaça 2 Valires per 4 euros els quatre dies. Totes les activitats esportives tenen un preu de 15 euros i les de lleure 10,25 euros per tots els dies. Per saber el cost total només cal sumar totes les activitats escollides.

Accediu al programa de les activitats de Tots Sants clicant aquí. 

 

ESPAI LLEURE PER A INFANTS DE 3 A 5 ANYS

Les inscripcions per als més petits de la casa, a l'Espai Lleure es poden fer a les mateixes instal·lacions, en horari de 9 a 16?h. A continuació us ho especifiquem:

9 i 10 d'octubre Inscripcions per als usuaris de l'Espai Lleure.

11, 12,13 d'octubre per als infants censats a Escaldes-Engordany.

Del 16 al 20 d'octubre inscripcions obertes a tothom.

Del 23 al 25 d'octubre inscripcions obertes a tothom (demanar hora per realitzar inscripció al tel. 806155). 

 

Espai lleure 1 

Plaça 2 valires s/n

Telèfon: + 376 890887