Inici / Turisme i Vivand / La música, protagonista de la 8ª edició del Dia Vivand

La música, protagonista de la 8ª edició del Dia Vivand

Aquest dissabte tindrà lloc una nova edició del Dia Vivand de les 10 del matí a les 10 de la nit. Una jornada que enguany té com a fil conductor la música i que s’ha organitzat conjuntament amb l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres i amb la col·laboració del Hard Rock Cafè Andorra.

La consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, ha presentat la jornada juntament amb la presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres, Susagne Venable, i el responsable de màrqueting de Hard Rock Cafè Andorra, David González.

La música serà el fil conductor d’aquesta jornada. Per aquest motiu, totes les dècades musicals que han fet història, com els anys 50, 60, 70 i 80 estaran presents a l’avinguda amb les actuacions de fins a 10 grups musicals, 2 escoles de ball del país i 4 dj’s durant tota la jornada. A més, els visitants també podran fer-se fotos amb els elements iconogràfics més destacats de cada època, podran ballar en una pista interactiva de 24 metres quadrats o experimentar, connectar i associar l’estat d’ànim amb cançons dels anys 50 als 70. Com cada edició del Dia Vivand, també s’han preparat activitats per als infants. Activitats que anirà de la mà del Museu Thyssen Andorra que s’afegeix al projecte i oferirà tallers infantils vinculant música i cultura.

Com cada edició, també es farà un sorteig entre les persones que facin una compra superior a 20 euros. En aquesta ocasió, el premi serà un viatge a Londres per a dues persones i amb entrades per veure el musical “Thriller live”, un tribut a Michael Jackson. Enguany, el sorteig serà digital i els participants hauran de donar les seves dades a la carpa instal·lada a la plaça Coprínceps i a les deu de la nit es desvetllarà el nom de guanyador. Precisament, l’escenari de la plaça Coprínceps serà on actuarà un dels plats forts de la jornada gràcies a la col·laboració de Hard Rock Cafè Andorra i amb l’actuació del grup espanyol d’indie i pop Miss Caffeina.