Inici / Gent Gran / Menú del 24 al 28 de febrer

Menú del 24 al 28 de febrer

 

                                                            Preu menú: 5,75€

 

 

  Primers plats Segons plats
Dilluns

 

 

               C A R N A V A L

 

 

 

                     

                  C A R N A V A L

 

Dimarts

  

-Amanida amb pastanaga

-Arròs cremós amb xampinyons i pernil

-Trinxat de bledes

 

 

-Cap de llom amb salsa agredolça

-Lluç amb salsa verda

-Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa

Dimecres

 

-Escudella

-Brandada

-Ous al plat amb sobrassada

 

 

-Pit de pollastre amb salsa de pebre

-Maira arrebossada

-Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa

Dijous

 

-Amanida amb tonyina

-Sopa de llegums amb fajols

-Canelons amb beixamel de bolets  

  

 

-Halibut amb salsa de porros ECO

-Peus de porc

-Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa

 

Divendres

 

-Crema de moniato i carbassa

-Cassoleta de mongeta i cloïssa

-Tagliatelle al pesto vermell

 

 

-Bacallà al all i oli de codony

-Estofat de vedella amb bolets

-Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.