Inici / Esports / Canvi de gespa del camp de futbol7 del Prat del Roure

Canvi de gespa del camp de futbol7 del Prat del Roure

El Comú i la Federació de Futbol col·laboren de nou, en el canvi de gespa del camp de futbol 7 del Prat del Roure

Aquest dimarts el conseller d’Esports, Jordi Vilanova, juntament amb el directiu de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Manolo Jiménez, han visitat el camp de futbol 7 de les instal·lacions del Prat del Roure amb motiu del canvi de gespa artificial que s’ha realitzat en les darreres setmanes.

Aquest canvi de gespa ha estat possible gràcies a la col·laboració de la FAF que ha assumit el 67 per cent cost de la nova gespa artificial i el Comú d’Escaldes-Engordany que s’ha fet càrrec del 33 per cen restant. En total, el cost de la gespa i el muntatge ha estat de 60.386 euros. A aquest import cal sumar-hi les obres d’acondicionament de la base de formigó que ha tingut un cost de 26.000 euros als quals va fer front la corporació.

El darrer canvi de la gespa va ser a finals del 2012 també amb la col·laboració de la FAF. I és que s’ha de tenir en compte que amb el pas del temps la gespa sintètica del camp de futbol 7 ha patit un deteriorament atribuïble al seu ús constant. Només l’any 2016, més de 42.000 usuaris van fer servir les instal·lacions del camp de futbol 7 del Prat del Roure amb 2.230 hores d’ocupació.

L’objectiu tant del Comú com de la FAF no és altre que oferir als esportistes unes instal·lacions en perfecte estat i evitar problemes físics en els jugadors o irregularitats en el desenvolupament natural del joc.