Inici / Cultura / A la venda les entrades pel Pessebre Vivent

A la venda les entrades pel Pessebre Vivent

Ja estan a la venda les entrades de la 4a edició del Pessebre Vivent que tindrà lloc els dies 16 de desembre a les 20.30 (entrades exhaurides) i a les 22h. i el 17 de desembre a les 19.30 (entrades exhaurides) i a les 21h. Les entrades, a un preu de 3 euros, es podran adquirir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.

Les representacions es faran a la part alta de la parròquia. Una de les principals novetats d’aquesta edició, és el canvi de direcció artística a càrrec l’Ester Nadal i Boris Cartes i l’encarregat de musicar les representacions és Lluís Cartes.

Els assajos del Pessebre Vivent, que van començar el passat 20 d’octubre, compten amb la mateixa participació dels darrers anys, és a dir, 40 adults i 20 menors amb paper, 10 figurants adults i 10 figurants menors d’edat. L’Esbart Santa Anna també actuarà al Pessebre Vivent, així com els alumnes de l’Escola de música del Comú. L’any 2014 el Comú d’Escaldes-Engordany va recuperar, en el marc del centenari del naixement d’Esteve Albert, el Pessebre Vivent.