Inici / Gent Gran / La Gent Gran de la parròquia celebra el Berenar de Nadal

La Gent Gran de la parròquia celebra el Berenar de Nadal

Aquest dijous la sala del Prat del Roure ha acollit el tradicional berenar de la gent gran amb motiu de les festes de Nadal. Més de 300 persones s'han congregat per gaudir de bons moments, amb els cants de la coral o el ball posterior. 

La consellera de Gent Gran, Sandra Tomàs, s’ha mostrat satisfeta per la participació de la gent gran “una vegada més, amb la seva presència ens demostren la voluntat de participació en els actes que s’organitzen des del departament de la Gent Gran i, evidentment, això ens motiva en la nostra tasca diària com a institució pública”. Tomàs també ha recordat que des del departament de Gent Gran es continuarà treballant per “oferir serveis de qualitat. Perquè la llar de jubilats sigui el seu punt de reunió, perquè sigui el punt on es trenca la soledat, on es fomenta l’embelliment actiu. Per oferir tallers i activitats durant tot l’any o els horts del Sucarana en temporada estival. També continuarem oferint el viatge anual, al qual els animo a participar l’any vinent”.

Abans de felicitar les festes, la consellera també ha explicat que “acomiadem aquest 2017 amb alguns canvis com el traspàs del Servei d’Atenció a Domicili al Govern d’Andorra. Un traspàs que el Comú ha fet amb l’únic objectiu de millora la qualitat d’aquest servei, tant per als usuaris com per als seus familiars. No obstant, han de saber que des del departament de Gent Gran continuem estan al seu costat per qualsevol necessitat que puguin requerir”.