Inici / Urbanisme / Obres del carrer Santa Anna

Obres del carrer Santa Anna

Segueixen a bon ritme les obres del carrer Santa Anna que van començar el passat 15 de gener. Les obres de renovació dels serveis i embelliment del carrer Santa Anna consisteixen en la millora de la xarxa separativa d’aigües pluvials, fecals i termals que són del tot necessàries per tal de garantir-ne el seu correcte funcionament i durabilitat en el temps. Els treballs tenen un cost de 422.514 euros, 373.419 euros dels quals són assumits pel Comú, 30.677 euros per FEDA i 18.418 euros per CAPESA.

En quant a l’embelliment del carrer, la nova calçada estarà composta per voravia a banda i banda d’aproximadament 1 metre d’amplada, ampliant l’actual, i la resta de la calçada s’asfaltarà pel pas de vehicles. Les voravies seran de granet de 3 colors, com el de l’avinguda Carlemany i es canviaran els fanals. Mentre durin les obres, la circulació per aquest carrer romandrà tancada i es desviarà el trànsit per l’avinguda Copríncep de Gaulle.

La cònsol major, Trini Marín, va explicar als comerciants de la zona els detalls de les obres, que està previst que finalitzin a finals del mes d’abril.