Inici / Joventut / El gEnErador de Carnestoltes

El gEnErador de Carnestoltes

La setmana de Carnaval el Departament de Joventut torna a oferir diverses activitats adreçades als joves de 12 a 25 anys.

El dissabte dia 10, participarem a la Rua de Carnestoltes (carrossa conjunta amb els padrins/es de la llar). Hi ha temps per apuntar-se a la comitiva fins el dia 2.

El dimarts dia 13 a les 16h30 taller de Kundalini Ioga. Taller per aprendre a cuidar del cos exercitant-lo amb diverses postures relaxants i tècniques de respiració i meditació. El taller anirà a càrrec de la Lula Martínez, educadora social i professora de Kundalini. Cal confirmar assistència (activitat gratuïta).

El dimecres dia 14 sortida al Palau de Gel de Canillo. Passarem la tarda patinant. El preu de la inscripció és de 2 euros. Inscripcions a l'Espai Jovent. Data límit el dia 10 o fins omplir places). Cal anar ben abrigat.

I com estem a Carnaval el dijous dia 15 a les 19h fem taller de maquillatge, en aquest cas maquillatge FX (cinema i fantasia) amb la Cristina Batllori Pedregosa. El lloc serà l'Espai Jovent. Cal confirmar assistència (activitat gratuïta).

I acabarem la setmana el divendres dia 16 amb la sortida a l'Aquàrium de Barcelona. Visitarem l'Aquàrium, dinarem i farem una passejada per la zona, abans d'agafar l'autocar de tornada. El preu de la inscripció és de 8 euros. Inscripcions a l'Espai Jovent. Data límit dia 10 o fins omplir places. Caldrà portar passaport, menjar i beure.

L'organització es reserva el dret de cancel·lar activitats en funció del nombre de inscrits. Cal trucar per confirmar.

Més informació a dinamitzaciojove@e-e.ad o al 890 882 (Jimi).

Baixa't el cartell aquí.

 

 webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube