Inici / Joventut / 9ª edició del Saló del Videojoc

9ª edició del Saló del Videojoc

Aquest divendres al migdia s’ha inaugurat la 9ª edició del Saló del Videojoc que se celebra al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany fins aquest diumenge. L’edició d’aquest any no només oferirà els visitants l’opció de provar les darreres novetats del mercat, sinó que aprofundeix en la vessant formativa amb una sèrie d’activitats paral·leles per iniciar els estudiants en les possibilitats laborals que ofereix un sector de gran creixement.

El Saló, com ja va fer en l’edició anterior, s’amplia a noves localitzacions com són la Universitat d’Andorra, el centre comercial i els cinemes Illa Carlemany o el Museu World Champions amb la missió de posicionar-lo com un aparador del sector, ampliar-ne el públic i donar-lo a conèixer entre els visitants.

El Saló disposarà de 13 zones i 93 posicions de joc. Entre les novetats hi ha l’aposta clara pels e-sports i la potenciació de la realitat virtual i els simuladors de motor. El Saló compta amb dues modalitats de tornejos: online i presencials. Els tornejos online, dels jocs Counter Strike: Go, Fifa 18, Call of duty, Hearthstone i Clash Royal, es disputen en les setmanes prèvies al desenvolupament del certamen. Els presencials se celebraran durant les jornades del Saló.