Activitats de pasqua 2018

Com cada any i sempre per vacances escolars, el departament d'esports i el d'infància, s'uneixen per organitzar activitats perquè tots els infants puguin gaudir d'unes vacances divertides i diferents, fent també els que més els agrada. Ara arriben les vacances de pasqua del 26 al 29 de març.

Si els teus fills tenen entre 6 i 16 anys consulta la programació i tarifes de les Activitats de pasqua del departament d'Esports i si els teus fills han nascut entre el 2012 i fins al juliol del 2015, clica per veure les Activitats de l'espai Lleure: jocs socioeducatius, Tallers manuals, esports, contacontes i titelles... i també les activitats tradicionals de pasqua com és la realització d'una mona i anar a buscar els ous al parc... No ho dubtis, si vols que els teus fills tinguin unes bones vacances de pasqua, apunta'ls a les Activitats de pasqua.

Enguany les inscripcions es podran fer online mitjançant el següent enllaç www.e-e.ad/serveisonline donant-se d’alta en el mateix lloc, entre el 5 i el 21 de març o presencialment al departament d'Esports al Prat del Roure.