Inici / Joventut / El gEnErador de Setmana Santa

El gEnErador de Setmana Santa

Per Setmana Santa el departament de Joventut té preparada una setmana plena d’activitats adreçades als joves de 12 a 25 anys.

El dilluns dia 26 a les 16h. farem un taller de cuina intergeneracional a l’espai jovent. Taller per aprendre a realitzar la tradicional mona de Pasqua (activitat gratuïta).

El taller es farà conjuntament amb els padrins de la llar del jubilat.

El dimarts dia 27 al vespre donarem pas a la música en directe amb una Jam Session oberta a tothom. Cal confirmar assistència (activitat gratuïta) a l’espai jovent abans del 23 de març.

Pel dimecres dia 28 tenim prevista la habitual sortida a Naturlandia per gaudir de les diferents activitats i atraccions que proposa el parc (excepte el Tobotronc). El preu de la inscripció és de 5 euros. Cal portar l’autorització paterna en el cas dels menors d’edat. El període d’inscripció finalitza divendres 23.

Per finalitzar la setmana, dijous 29 al matí, viurem una autèntica “batalla” de pintura al “Paintball” de Santa Coloma. El preu de l’inscripció és de 3,70 euros. El període d’inscripció finalitza divendres 23. Cal portar la targeta del bus lliure per al desplaçament fins el lloc de l’activitat.

 L'organització es reserva el dret de cancel·lar activitats en funció del nombre de inscrits. Cal trucar per confirmar.

Més informació a dinamitzaciojove@e-e.ad o al 890 882 (Jimi).

Baixa't el cartell aquí.

 

 webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube