Inici / Cultura / Concert d’Ara Malikian. Entrades exhaurides.

Concert d’Ara Malikian. Entrades exhaurides.

Exahurides les entrades del concert d'Ara Malikian. 

 

L’encarregat d’obrir el cartell del 34è Festival Internacional Colors de Música el proper 25 de març serà el violinista espanyol, d’origen libanès Ara Malikian. El violinista, que l’any passat va actuar a la temporada de l’Auditori Nacional esgotant les entrades en dos dies, torna a Andorra amb la gira “La increïble història del Violí”.

Malikian ha enregistrat més de 40 discs, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles, sempre sota dues premisses: apropar la música a tots els públics, tant la música clàssica com la popular, i assimilar la música d’altres cultures, de l’Orient Mitjà, de centre Europa, Argentina i Espanya, tot plegat dins d’un llenguatge molt personal amb el virtuosisme i l’expressivitat de la gran tradició europea.

Al concert del proper 25 de març l’acompanyaran a l’escenari Humberto Armas a la viola, Héctor el Truco a la percussió, Cristina López al violoncel, Jorge Guillén del Castillo al violí, Tania Bernaez Abad al contrabaix, Nantha Kumar a les tables índies i Tony Carmona a la guitarra.

 

Concert: Ara Malikian

25 de març a les 7 de la tarda.

Venda d’entrades a partir de dilluns 12 de març.

Preu: 25 euros platea i 20 euros plataforma.