Inici / Urbanisme / Projecte d'embelliment de Carlemany

Projecte d'embelliment de Carlemany

A partir d’aquesta setmana i fins a mitjan d’abril es podrà veure a l’avinguda Carlemany, l’exposició del projecte d’embelliment d’aquest eix per a vianants, mitjançant una serie de fotografies que mostren com quedarà l’avinguda després de les obres d’embelliment.

A mitjan d’abril està previst que comencin les obres d’embelliment de l’avinguda Carlemany en el tram comprès entre el carrer de la Unió i l’avinguda de les Escoles. Els treballs consistiran en la col·locació del panot al vial central, la substitució del mobiliari urbà, la millora de l’accessibilitat, l’adaptació de la via a les noves tecnologies, així com la renovació del sistema de recollida d’aigües superficials, entre d’altres aspectes.

El projecte d’embelliment, que està previst que acabi a finals del 2018, s’executarà en dues fases consecutives, integrades per cinc trams, per causar les mínimes molèsties als veïns, comerciants i hotelers. De la mateixa manera, s’assegurarà en tot moment que els residents que tenen aparcaments en el tram afectat per les obres puguin accedir-hi. En el cas que els treballs dificultin l’accés als seus aparcaments, se’ls facilitarà alternatives als aparcaments comunals més propers a la zona.

A més de l’exposició a l’avinguda, a partir d’aquesta setmana també es pot visitar la mateixa mostra al vestíbul del Comú d’Escaldes-Engordany. També s’ha informat a tots els residents i negocis de la zona per carta, on se’ls hi comunica la possibilitat d’establir reunions amb els cònsols i tècnics del projecte.