Inici / Turisme / Arrenca el Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Arrenca el Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Aquest dimecres al matí el cap de Govern, Antoni Martí, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili, han donat el tret de sortida a la desena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya que organitza el ministeri de Turisme, el Comú d’Escaldes-Engordany i l’OMT.

El Congrés va néixer a la parròquia d’Escaldes-Engordany el 1998 amb l’objectiu d’entendre i debatre al voltant dels canvis que s’han produït en el turisme de muntanya, identificar el seu nou públic i dissenyar estratègies per rendibilitzar les inversions de l’època estival.

Des d’avui i fins demà a la tarda, el Centre de Congressos, acull experts del sector que debaten sobre “El futur de l’hospitalitat en destinacions de muntanya’. D’aquesta manera, la trobada aborda i explorar qüestions com:

• Els reptes actuals del sector de l'allotjament i el nou paradigma de la demanda en destinacions de muntanya;

• El concepte de qualitat de destinació com a paràmetre important de competitivitat en turisme de muntanya;

• Les megatendències actuals, les tecnologies més avançades, els nous actors en el desenvolupament i la gestió;

• Un enfocament estratègic per a la planificació integrada, la governança eficient i la gestió del coneixement per al turisme de muntanya sostenible i competitiu.

Més informació a www.mountainlikers.com