Inici / Cultura / Ple absolut d'Ara Malikiam

Ple absolut d'Ara Malikiam

L'artista mundialment reconegut, Ara Malikian, ha obert aquest diumenge al vespre la 34à edició del Festival Internacional Colors de Música d'Escaldes-Engordany. En una sala del Prat del Roure plena de gom a gom (fa dies que totes les entrades estan exhaurides), el violinista va entusiasmar al públic amb la seva gira “La increïble història del violí”.

A l’escenari l'han acompanyat Humberto Armas a la viola, Héctor el Truco a la percussió, Cristina López al violoncel, Jorge Guillén del Castillo al violí, Tania Bernaez Abad al contrabaix, Nantha Kumar a les tables índies i Tony Carmona a la guitarra.

Malikian ha enregistrat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles, sempre sota dues premisses: apropar la música a tots els públics, tant la música clàssica com la popular; i assimilar la música d’altres cultures, sobretot de l'Orient Mitjà. Dins de la gira 'La increïble història del violí', Malikian se centra enguany en el concepte de l'home i el violí.