Inici / Turisme i Vivand / 2n Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme (FADA)

2n Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme (FADA)

Després l’èxit de la primera edició, tant pel fa a la qualitat dels projectes com de la quantitat de participants, el Comú d’Escaldes-Engordany i l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres tornen a impulsar el Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme (FADA) amb els objectius d’unir esforços entre dissenyadors, arquitectes i comerciants, aprofitar els aparadors per treure el talent d’aquests professionals i demostrar que a les àrees comercials d’aquest país hi tenen cabuda totes les disciplines artístiques i professionals. Aquest dilluns a la tarda la consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, ha presenatat el detalls del FADA.

Al festival, hi poden participar tots els comerços (botiga, restaurant o hotel) que ho desitgin de la parròquia i que siguin membres de l'associació de comerciants de l'avinguda Carlemany i travesseres. Cada comerç ha de desenvolupar un projecte en una zona visible des de l'exterior amb un dissenyador gràfic, interiorista o arquitecte. La filosofia d'aquest festival es basa en el fet que "el producte és secundari" per tant, l'estètica, el disseny i el concepte marcat pel dissenyador, arquitecte o interiorista prevaldrà sobre la valoració del jurat.

Hi ha 4 aparadors premiats amb diferents imports:

- 1er premi de 1.500 € - Novelec

- 2on premi de 1.000 € - Placodesing

- 3er premi de 500 €

- 4t premi especial del públic de 300 €

 

El propietari de l'aparador guanyador del primer premi serà obsequiat amb un retail tour a una capital europea durant el 2018, valorat en 1.700 €.

L’exposició del FADA als aparadors serà del 13 al 27 d’abril i el lliurament de premis tindrà lloc el proper 19 d’abril.

Més informació a www.vivand.ad

 

Comerços participants

Grup Quars,Grup Viladomat,Sabateries Vaive,Sabateries Galy,Stay,Grup Pollyanna,Comerç Liana,Gala Perfumeries,Casa CanutBones Companyies

Professionals participants

Ciro Orobitg,Laura López Martí,Laura Torres,Pep Campeny,Eva Morales,Gerard Arias,Elisanda Troguet,Alexandre Bonavota,Roger Cortès,Eva Ferrada