Inici / Joventut / Sala d’estudi nocturna: un espai per a estudiar

Sala d’estudi nocturna: un espai per a estudiar

Del 7 al 18 de maig i del 28 de maig al 22 de juny, el departament de Joventut torna a posar en funcionament la Sala d'estudi nocturna a l'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany, proporcionant un espai perquè els joves puguin preparar els exàmens amb tranquil·litat. La sala estarà oberta tots els dies de dilluns a divendres, excepte caps de semana i festius, de les 20 a les 23.45h.

La sala d’estudi nocturna es troba a l’Espai Jovent del Prat del Roure, unes instal·lacions que durant aquestes dates s’adaptaran per tal d’oferir als joves un espai on poder estudiar tranquil·lament. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia sala principal amb taules i cadires suficients per poder acollir fins a 40 persones, una sala aïllada amb ordinadors amb connexió a internet i una sala destinada a consultes.

A més a més, els usuaris també disposen d’accés lliure i gratuït a internet gràcies a la zona wifi. Els objectius d'aquesta iniciativa són proporcionar un espai destinat a l'estudi i al treball i posar a l'abast dels usuaris unes instal·lacions on regni la tranquil·litat i se sentin còmodes per estudiar.

Trobareu més información a www.e-e.ad/joventut i per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 890882 o bé a l’adreça electrónica puntjove@e-e.ad .

ESPAI JOVENT (Complex Prat del Roure) Entrada pel passeig del riu Tel.: 890882