Inici / Comunicació / 5a Jornada de la Mobilitat Elèctrica

5a Jornada de la Mobilitat Elèctrica

Aquest matí s’ha presentat la 5a Jornada de la Mobilitat Elèctrica que se celebrarà el proper dissabte 12 de maig al carrer dels Veedors del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La Jornada, organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i Feda, compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany i el patrocini de Crèdit Andorrà.

El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha mostrat la seva satisfacció perquè aquest esdeveniment es torni a celebrar a la parròquia. En aquest sentit, Calvet ha recordat que des de la corporació s’està apostant clarament per pacificar el trànsit, impulsar formes de mobilitat sostenible i per una parròquia “on el vianant prengui el protagonisme”.

Per la seva banda, el director de l’ACA, Antoni Sasplugas, ha explicat que l’objectiu d’aquesta jornada és que els ciutadans del país coneguin les oportunitats que ofereix la mobilitat elèctrica. Per aquest motiu, el dia 12 de maig es podran provar des de vehicles, bicicletes i motos, fins a patinets o “segways”. Sasplugas també ha assenyalat que enguany, a més d’avançar-se l’esdeveniment a la primavera coincidint amb el Pla Engega, també es preveu doblar el nombre d’expositors.

Aquesta 5a Jornada de la Mobilitat Elèctrica també presenta com a novetat un petit itinerari anomenat 'electroclipol', a través d'un acord amb l'empresa Bus Net, per recuperar l'essència del transport públic col·lectiu, petit i elèctric, que podria ser molt útil a les parròquies d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, ha comentat el secretari general de l'ACA, Antoni Sasplugas.

 

Enguany també pots participar al sorteig de l'ACA d'una bicicleta elèctrica. Clica aquí per participar-hi