Inici / Urbanisme / Nou pont de la Plana

Nou pont de la Plana

Amb una inversió de 430.000 euros, aquest mes de maig han finalitzat les obres del nou pont de Plana que ha portat a terme el Comú d’Escaldes-Engordany. Després de detectar deficiències del pont vell, el Comú ha renovat aquesta infraestructura que esdevé la porta d’entrada a la vall del Madriu-Perafita-Claror.

Les obres, que han patit un retard degut a la construcció dels nous dipòsits de CAPESA, han consistit en l’enderroc del pont, donant pas alternatiu per un de provisional. La construcció del nou pas ha permès ampliar les voravies i els materials estan totalment integrats a l’entorn. I és que el pont està situat en una de les entrades naturals de la vall del Madriu Perafita-Claror. Precisament, des de la corporació escaldenca s’han volgut destacar aquest fet i s’han instal·lat unes lletres de grans dimensions amb el nom de la vall, patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Un dels propers passos que portarà a terme el Comú és poder habilitar un aparcament a les immediateses de la zona per poder donar resposta a l’afluència d’excursionistes durant les èpoques de bon temps.