Inici / Turisme / 2a edició de la mostra de Turisme Actiu, de Muntanya i de Salut, TAMIS

2a edició de la mostra de Turisme Actiu, de Muntanya i de Salut, TAMIS

La consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, ha presentat aquest dimecres al matí la 2a edició de la mostra de Turisme Actiu, de Muntanya i de Salut, TAMIS, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny a la zona del Prat del Roure. El TAMIS va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer l’excepcional oferta de natura del país a través dels atractius de les parròquies. Un altre dels objectius d’aquest projecte és oferir un aparador als professionals del món de la salut, els esports o l’alimentació saludable.

D’aquesta manera, a la 2a edició del TAMIS els visitants trobaran un espai adreçat al turisme actiu amb la representació dels set comuns, on es mostrarà l’oferta d’activitats per aquest estiu, amb especial presència dels parcs naturals. Localització: espai parc de l’Arnaldeta de Caboet.

L’espai d’alimentació saludable comptarà amb la presència sis expositors, on els visitants trobaran una zona de degustació de productes ecològics, superaliments, barres de sucs i tes, i demostracions de cuina saludable en directe (preu tiquets 2 euros). Participants: Healthy, Imporex salut, La Brasilera/Dilmah, BioCoop, Anburguerzero, Col·legi de Dietistes i Nutricionistes. Localització: carpa al carrer per a vianants dels Veedors, costat pista de tennis.

A l’espai esports i vida activa s’hi trobaran activitats de forma permanent, espais verds amb classes en directe amb professionals de la vida activa i la salut física. Participants: Naturlandia, Caldea, Comú de Sant Julià, Lolë i Palau de Gel. Localització: Arnaldeta de Caboet amb Nacions Unides.

A l’espai salut i medicina els visitants podran conèixer tractaments innovadors, sessions d’estètica i teràpies pioneres per millorar la nostra qualitat de vida. Participants: Col·legi de farmacèutics, Vallmedicvisió. Localització: Clot d’Emprivat.

Finalment, també comptarem amb un espai d’expositors que serà l’escenari d’activitats que es poden fer a les nostres muntanyes i operadors amb activitats per a famílies. Participants: Andorra 3000, Bosc Aventura, Creu Roja, Especial Olímpics, Anem Elèctric, CM Experience i Ràdio Nacional d’Andorra.

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Al marge d’aquests espais també podrem trobar el Palau de gel amb una pista de cúrling, un circuit infantil de motos elèctriques (Torrot-Sa Gas), Naturlandia amb tallers infantils, passeigs a cavalls per a infants i granja escola, entre d’altres.

En definitiva, dues jornades plenes d’activitats repartides en 15.000 metres quadrats al centre de la parròquia, gràcies a la col·laboració de tots els participants d’aquesta edició: tant els comuns, institucions, empreses i professionals que oferiran les seves activitats o productes, així com al suport d’Andorra Turisme.

CONCURS INSTAGRAM

També es farà un concurs d’Instagram per la fotografia del TAMIS que tinguis més “m’agrades”. Per optar al concurs s’haurà d’etiquetar les fotografies amb coixinet #eetamis2018. El guanyador/a rebrà dues entrades a l’Inúu amb massatge inclòs, un lot de productes bio de la botiga BioCoop i una excursió amb els guies de muntanya de la vall del Madriu-Perafita-Claror.